lördag 28 april 2012

En riktig B runda

Idag satte jag sikte på Törnskogen och en trail i form av ett B.

Törnskogen har ett småkuperat sprickdalslandskap där hällmarkstallskog och blåbärsgranskog dominerar. Mellan hällarna ligger våtmarker och sumpskogar. Områdets storlek gör att Törnskogen är rik på växt- och djurarter. I väster stupar Törnskogen brant ner mot Norrviken. Det är en förkastningsbrant som skapar en dramatisk landskapsbild.Som ni ser på bilden så tog jag inte alla 20, det blev bara 13.
En hittade jag inte och sen satte tiden och batteriet stopp.
Jag var tvungen att avbryta för att ha tillräckligt med batteri för att hitta ut ur skogen igen.

Här är ett av de öppnare områdena

  Fina färgglada cachar

Det här var 2 jobbiga men mycket roliga timmar.
Massor av uppför, nerför, sumpmark och snårskog.
Jag var helt slut och genom blöt när jag kom ut ur skogen.
Hade dessutom trampat igenom säkert 20 ggr.

Jag kommer att återvända för att ta dom sista!


Det första jag såg när jag kom ut ur skogen var detta.
Dags att åka till Slaktarn ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar